O φάκελος που άφησαν άγνωστοι, το πρωί της Παρασκευής, στα γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, περιείχε υβριστικό σημείωμα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και μήνυμα για τις εκλογές.

Το μήνυμα που είχε μέσα ο φάκελος έκανε αναφορά στην τραγωδία στο Μάτι, για αυτό και η στάχτη που το συνόδευε.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα έγραφε: «Μας κάψατε, μας καταστρέψατε στο Μάτι, έτσι να καείται και να καταστραφείτε στις εκλογές. Μη σώσετε να ξαναμπείτε στη Βουλή, κακά τσακίδια για πάντα».

Νωρίτερα

Από το πρωί της Παρασκευής είχε σημάνει συναγερμός στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην Ελληνική Αστυνομία, μετά από ύποπτο φάκελο που εστάλη στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τότε πληροφορίες, ο φάκελος περιέχει σκόνη και για τον λόγο αυτό άμεσα στο σημείο έσπευσε ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. με στολές για να ελέγξει αν πρόκειται για επικίνδυνο υλικό ή για κάποιου είδους φάρσα.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο τότε δεν είχε εντοπιστεί κάτι ύποπτο στην τεράστια επιχείρηση που στήθηκε.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το νέο ύποπτο φάκελο στις 9:30 σήμερα το πρωί.

Διαβάστε περισσότερα