Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Νίκο Καρανίκα, με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου, ο οποίος κατηγορούσε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για ανεπάρκεια και προσωπικές στρατηγικές.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, κάνει λόγο για «ιερά τοτέμ» του κόμματος, όπως τα αποκαλεί που έχουν επιδοθεί σε ένα πολιτικό πραξικόπημα με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη, προσβάλλοντας τα μέλη και την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος τονίζει ότι οι επικριτές του Κασσελάκη έχουν πανικοβληθεί από τη στήριξη που λαμβάνει από τη βάση του κόμματος και επισημαίνει ότι οι προσπάθειές τους να τον πλήξουν ηθικά και πολιτικά είναι γελοίες.

«Ποιοι είναι αυτοί που θα συγκριθούν ηθικά και πολιτικά με τον σύντροφο Κασσελάκη;» αναρωτιέται, απευθυνόμενος στα «τηλεοπτικά αυτοαναφορικά στελέχη», τα οποία όπως σημειώνει «δεν έχουν αναλάβει ποτέ ευθύνη για τις αλλεπάλληλες ήττες του κόμματος».

Ωστόσο, στην εν λόγω ανάρτηση απάντησε με σχόλιο σε έντονο ύφος ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νίκο, κούρασες πολύ!» γράφει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χανίων, καλώντας τον κ. Καρανίκα να απαντήσει υπό ποία ιδιότητα μιλάει.

«Εσύ μιλάς ως στέλεχος, ως πολίτης, ως περαστικός, ως τι ακριβώς; Επιτιμάς τους πάντες αποθεώνοντας έναν που απέδειξε έναν χρόνο τώρα πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

Κλείνοντας δε, υπενθυμίζει τις εσωκομματικές εκλογές, λέγοντας «πάμε στις κάλπες να αντιπαρατεθούμε επί της ουσίας και όχι επί της κλάψας και ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!».

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Παύλος Πολάκης:

«Νικο κουρασες πολυ!

Η προσπαθεια φιλοτεχνησης του «αδικημενου» εχει και ορια .

Εσυ μιλας ως στελεχος,ως πολιτης ,ως περαστικος ως τι ακριβως ;

Επιτιμας τους παντες αποθεωνοντας εναν που απεδειξε ενα χρονο τωρα πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!

Μιλάς για «πραξικόπημα» χωρις ντροπη λες και δεν ξερεις το φορτιο της λεξης!!

Παμε λοιπον οσο γινεται πιο γρηγορα στην εκλογικη διαδικασία, χωρις να γινομαστε θεαμα ,να αντιπαρατεθουμε επι της ουσιας και οχι επι της κλαψας και ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ !»

Από την πλευρά ο Νίκος Καρανίκας απάντησε στο σχόλιο του Παύλου Πολάκη:

«Κατανοώ ότι σε φέρνει σε δύσκολη θέση η απόφαση και η αντίδραση σου να αντιπαρατεθείς με τον πρόεδρο Κασσελακη και την πλειοψηφία των μελών και να συνταχθείς με την ολγα που θεώρησε μισή την διαγραφή σου.

Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι για εσένα πλέον.

Ενώ μπορώ να σου απαντήσω ως ιδρυτικό μέλος του κόμματος, ότι πολιτικό πραξικόπημα είναι αυτό που έκανες μαζί με αυτούς και αυτές που ζητάγανε την διαγραφή σου. Και το οτι έχετε ως δικαιολογία το καταστατικό δεν σας σωζει από τον χαρακτηρισμο που σε ενοχλεί».

Διαβάστε ακόμη: