Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», αναφορικά με όσα είπε το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, για το τι έγινε το 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους.

Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Τι είπε ο Πάνος Καμμένος για το 2015 και τις Πρέσπες

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε τη κυβερνητική «συμβίωση» με τον Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς έζησε ο ίδιος τις δραματικές στιγμές της τετραετίας όπως τη διαπραγμάτευση και το δημοψήφισμα του 2015, αλλά και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, ο ίδιος έχει επιλέξει να παραμείνει τρία χρόνια εκτός πολιτικών συζητήσεων και ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια τώρα που ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να αποσυρθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα