Το ζήτημα της ακρίβειας και του κόστους στέγασης θίγει με σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση να βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο σποτ περιλαμβάνονται δηλώσεις του πρωθυπουργού μεταξύ άλλων από επίσκεψη του σε σούπερ μάρκετ, ενώ αναφέρεται στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ελλάδα είναι «πρωταθλήτρια» στο κόστος στέγασης και πως «το 27% του πληθυσμού της χώρας επωμίστηκε κόστος στέγασης άνω του 40% του διαθέσιμου εισοδήματος του» και πως «το αντίστοιχο ποσοστό πληθυσμού στη ζώνη του Ευρώ διαμορφώθηκε σε 9,4%».

Κασσελάκης: «ΕΥΠοκλοπές. Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή»

Nωρίτερα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων την οποία συνοδεύει με σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τίτλο «ΕΥΠοκλοπές».

«ΕΥΠοκλοπές. Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή. Όλη η ιστορία, από την προετοιμασία μέχρι την εκτέλεση του εγκλήματος. Η απάντηση είναι: Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε στον isyriza.gr, ελάτε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ανάρτησή του.

Στο σποτ, ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζεται ως «σκηνοθέτης» και «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης, ενώ καταληκτικά αναφέρεται ότι «υπερηφανεύεται μετά από όλα αυτά ότι το κράτος δικαίου βελτιώνεται στην Ελλάδα και θεωρεί το ‘41%’ κολυμβήθρα για όσα έχει διαπράξει. Αυτός ο άνθρωπος μας αξίζει για πρωθυπουργός;».

Διαβάστε ακόμη: