Ο οργανωτής των περιφερειακών συνεδρίων του ΣΥΡΙΖΑ, Άγγελος Τόλκας, με μια ανάρτησή του, απάντησε στο ερώτημα «απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος;» και στην ελαφρότητα της σοσιαλμιντιακής ανανέωσης.

Ειδικότερα, ο κ. Τόλκας,  με μια παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρεί να αναδείξει τη σημασία τους, στην πιο δύσκολη ίσως φάση του κόμματος από την περίοδο της διάσπασης και έπειτα.

Με τα δύο συνέδρια να ενισχύουν την εξωστρέφεια του κόμματος, ο κ. Τόλκας παρεμβαίνει λίγες ώρες πριν την εκδήλωση των Τεμπονέρα-Χριστοδουλάκη-Αχτσιόγλου και δίνει τη δική του απάντηση στο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας στο ερώτημα που θέτει η αποψινή εκδήλωση, αντιπαραβάλλοντας τις ιδέες, την εκπροσώπηση και τη συμμετοχή που είχαν οι εκδηλώσεις από όλο το φάσμα του προοδευτικού χώρου.

«Το κόμμα μας πήρε επάνω του όλη την προετοιμασία. Αυτό είναι που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Μητσοτάκη. Με επαγγελματισμό, με θεσμικότητα, με ρίζες στην κοινωνία, με συμμετοχή, με αγώνες μαζικούς, με μόχθο και προσπάθεια, με τους βουλευτές και όλα τα στελέχη στην πρώτη γραμμή».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άγγελου Τόλκα:

«Και το δεύτερο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Λάρισα το καταφέραμε.

Στη συμμετοχή, στην εκπροσώπηση.

Στην πολιτική, στις ιδέες των κατοίκων της Θεσσαλίας.

Το κόμμα μας πήρε επάνω του όλη την προετοιμασία.

Αυτό είναι που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Μητσοτάκη.

Με επαγγελματισμό, με θεσμικότητα, με ρίζες στην κοινωνία, με συμμετοχή, με αγώνες μαζικούς, με μόχθο και προσπάθεια, με τους Βουλευτές και όλα τα στελέχη στην πρώτη γραμμή.

Με δομές και διαδικασίες κι όχι απλά με την ταχύτητα ανανέωσης του timeline των social media».

Στις φωτογραφίες που συνοδεύει την ανάρτησή του, ο κ. Τόλκας έχει εντάξει και την ομιλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, ο οποίος ίσως και να πήρε μεγαλύτερο χειροκρότημα ως κεντρικός ομιλητής στην έναρξη του συνεδρίου στη Λάρισα.

Διαβάστε ακόμη: