Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου διατυπώνονται διάφορες απόψεις μεταξύ των οποίων, αυτή της Όλγας Γεροβασίλη που προτείνει αναβολή του συνεδρίου που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη.

Επιστολή Κασσελάκη στα μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Σταματήστε να κυνηγάτε χίμαιρες, να τροφοδοτείτε σενάρια συνωμοσιολογίας

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με επιστολή του προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ως απάντηση στο αίτημα για σύγκληση του οργάνου, ανάφερει: «Σταματήστε να κυνηγάτε χίμαιρες, να τροφοδοτείτε σενάρια συνωμοσιολογίας πως δήθεν θα φτιάξω Ι.Χ. κόμμα, γιατί απογοητεύουμε τον κόσμο μας. Ι.Χ. κόμμα που ακούει τα μέλη του, δεν υπάρχει. Ι.Χ. είναι το κόμμα που θέλει τα μέλη του χειροκροτητές στην ήττα».

Επ’ αφορμή των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το ερωτηματολόγιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα isyriza, στο οποίο καλούνται να απαντήσουν τα μέλη του κόμματος για το όνομα, το έμβλημα και το ιδεολογικό πρόσημο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης κάνει λόγο για μια διαδικασία εσωκομματικής Δημοκρατίας, ωστόσο -αυτήν την ώρα- συνεδριάζει εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, αφού 17 από τα 23 μέλη ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση του οργάνου.

Διαβάστε ακόμη: