Ο Αλέκος Φλαμπουράρης εξέφρασε τη στήριξή του στην Όλγα Γεροβασίλη αν γίνουν εκλογές, μιλώντας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή την κρίσιμη ώρα, η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη, υπογράμμισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, εξηγώντας γιατί στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την Όλγα Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αν γίνουν εκλογές, με τις καταστατικές, αναγκαίες, δημοκρατικές διαδικασίες, εγώ όπως ήδη γνωρίζετε, λόγω αντικειμενικών παραγόντων, ιστορίας, κοινής πορείας, όλα τα χρόνια βαθιάς εκτίμησης και ποιότητας χαρακτήρων, θα στηρίξω τη φίλη μου, τη συντρόφισσά μου, Όλγα Γεροβασίλη», επεσήμανε ο Αλέκος Φλαμπουράρης στην ομιλία του.

«Γιατί πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα, η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη. Και τα δύο αυτά τα έχει η Όλγα», συμπλήρωσε.

«Είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές», τόνισε στην ομιλία του. «Αν πέσουμε στην παγίδα που θέλουν να μας διαλύσουν, εμείς θα χάσουμε και ο κόσμος της δουλειάς θα καταστραφεί». Ακόμα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε ότι είναι υπερήφανος για την κυβέρνηση της Αριστεράς «στην οποία συμμετείχα με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα».

Διαβάστε ακόμη: