search

TOP SECRET

ΣΥΡΙΖΑ: Εντολή για σεμινάρια στους βουλευτές για να μην γίνονται …εκτίθονται!

Οι εντολές ήταν σαφείς. Να μάθουν όλοι τι πρέπει να λένε και πότε θα πρέπει να πετούν –προσφιλές στο κόμμα - την μπάλα στην εξέδρα.

ΣΥΡΙΖΑ: Εντολή για σεμινάρια στους βουλευτές για να μην γίνονται ...ρεζίλι!

Η εικόνα που παρουσίασε βουλευτής της περιφέρειας του ΣΥΡΙΖΑ από την Κεντρική Μακεδονία που βγήκε σε κανάλι που κυριολεκτικά κονιορτοποιθηκε από τον Μπάμπη Παπαδημητριου για την οικονομία, χτύπησε καμπανάκια στην Κουμουνδουρου.

Οι εντολές ήταν σαφείς. Να μάθουν όλοι τι πρέπει να λένε και πότε θα πρέπει να πετούν –προσφιλές στο κόμμα – την μπάλα στην εξέδρα.

Στα σεμινάρια λοιπόν μαθαίνουν τι θα λένε στο ότι, «Οι διαδοχικές αναβαθµίσεις που έχουν γίνει από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, κατά την τρέχουσα κυβερνητική θητεία, µας έχουν φέρει, σήµερα, ένα σκαλοπάτι πριν από την ανάκτηση της επενδυτικής βαθµίδας. Παρά το δυσμενές κλίµα που δηµιουργούν ο πόλεµος και η ενεργειακή κρίση, ο στόχος για επενδυτική βαθµίδα το 2023 παραµένει. Οπως παραµένουν ακόµα δύο σηµαντικοί στόχοι. Πρώτον, η επίτευξη πρωτογενούς ελλείµµατος 2% του ΑΕΠ στο τέλος του 2022. Και, δεύτερον, ο στόχος αποκλιµάκωσης του χρέους Γενικής Κυβέρνησης για φέτος, φτάνοντας σε επίπεδα κάτω του 2019».

Διαβάστε ακόμη: