Συνελήφθη για ακόμη μία φορά, λίγο μέτα τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας, ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συνελήφθη για κακοποίηση της 28χρόνης Πορτογαλίδας συντρόφου του.

Η σύντροφος του Ρούμπεν Σεμέδο πήγε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στον Άλιμο και κατήγγειλε ότι την χτύπησε και την έβγαλε με τη βία έξω από το σπίτι που διαμένουν, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης και αρχικά προσήγαγε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο στο γραφείο αντιμετώπισης περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ. Αλίμου όπου στην συνέχεια έγινε η σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Αμέσως μετά την σύλληψη του ποδοσφαιριστή, όμως, σύντροφός του άλλαξε στάση.

Πλέον, η ίδια ανασκεύασε και μιλάει για μια «απλή σκηνή ζηλοτυπίας».

Συνελήφθη ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αλίμου της έδωσαν χαρτί για να την εξετάσει ιατροδικαστής αλλά θεωρείται μάλλον βέβαιο πως δεν θα πάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη, η οποία είχε παλαιότερα σχέση με τον ποδοσφαιριστή, πήγε στο σπίτι του να πάρει κάποια πράγματα. Όπως η ίδια φέρεται να κατέθεσε αρχικά στην αστυνομία, λογομάχησαν και ο Σεμέδο την έπιασε με δύναμη στο σημείο της κλείδας, όπου της δημιουργήθηκε μια μελανιά.

Τις φωνές από τον καυγά άκουσαν γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία. Η ίδια, δεν θέλησε να καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα και φέρεται απλά να περιέγραψε όλα τα παραπάνω.

Ρούμπεν Σεμέδο: Η σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό αλλά μετά απέσυρε την κατηγορία

Το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε και δημοσιοποιήθηκε το συμβάν, ο ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του στο Instagram έγραψε «όχι άλλα ψέματα», ανεβάζοντας story με το οποίο ήθελε να δείξει ότι βρίσκεται στο σπίτι του κι όχι σε κάποιο αστυνομικό τμήμα, βλέποντας μια ταινία. Λίγη ώρα αργότερα, ανέβασε και νέο story γράφοντας «ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Οχι άλλα ψέματα, τα λέμε σε λίγα λεπτά».

Ρούμπεν Σεμέδο: Δεύτερη σύλληψη εντός λίγων μηνών

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, μόλις στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε συλληφθεί ξανά, μετά από καταγγελία 17χρονης, για βιασμό.

Ο Σεμέδο είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και όρους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @r.semedo35__oficial

Η 17χρονη είχε καταγγείλει τότε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μετά από εξόδο τους, την οδήγησε στο σπίτι του στη Γλυφάδα όπου και τη βίασε. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ενώπιον των Αρχών ότι επρόκειτο για συναινετική σεξουαλική επαφή.