Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την εκπροσώπηση της 17χρονης που κατήγγειλλε τον Ρούμπεν Σεμέδο και προειδοποίησε όποιον “τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωταγραφίες του θύματος”.

Ο Αλέξης Κούγιας, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του, ανέλαβε την εκπροσώπηση της 17χρονης που κατήγγειλλε τον Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό και προειδοποίησε όποιον “τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωταγραφίες του θύματος”.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την 17χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό από τον ποδοσφαιριστή

Η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο αναφέρει:

“Η μητέρα και το θύμα του καταγγελθέντος βιασμού, για τον οποίο είναι κατηγορούμενοι δύο αλλοδαποί υπήκοοι, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδος και ο άλλος γνωστός επιχειρηματίας της Γλυφάδας μου ανέθεσαν να υπερασπισθώ το ιδιαίτερα ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας εις βάρος των δύο κατηγορουμένων.

Συγχρόνως, μου έδωσαν την εντολή να στραφώ τόσο με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, όσο και με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, το οποίο, είτε χρησιμοποιώντας facebook, είτε χρησιμοποιώντας instagram, blog και site τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος και προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η μητέρα, αλλά και το θύμα των δύο κατηγορουμένων σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητος των δύο κατηγορουμένων, αλλά στα πλαίσια της νομιμότητος θα συνεργαστούμε στον απόλυτο βαθμό με την 21η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών κα Ζαΐρα όσο και με τον κο Εισαγγελέα, ο οποίος θα γνωμοδοτήσει, ώστε να αποδειχθεί η ουσιαστική και η νομική βασιμότητα της κατηγορίας.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε εγώ προσωπικά, ούτε το θύμα, ούτε η μητέρα του, εκτός από την παρούσα δημόσια τοποθέτησή μας θα εμφανιστούμε στο οιοδήποτε Μέσο μαζικής ενημέρωσης και παρακαλούμε αυτήν την απόφασή μας να τη σεβαστούν όλοι”.

Ξέσπασμα Σεμέδο: “Είμαι αθώος, όλα γίνονται επειδή είμαι ποδοσφαιριστής

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια ο Σεμέδο. “Είμαι αθώος. Όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα”, φώναξε στις κάμερες κατά την αποχώρησή του.

Προθεσμία για την Πέμπτη (02/09) ζήτησε και έλαβε ο Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να απολογηθεί στην 21η τακτική ανακρίτρια.

“Είμαι αθώος. Θα το δείτε. Όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα. Επειδή είμαι ποδοσφαιριστής. Να είστε εδώ ξανά όταν θα αθωωθώ”, φώναξε στις κάμερες ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο.

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί και ο 40χρονος Νιγηριανός, για να απολογηθεί κι αυτός με τη σειρά του.