Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) σε βάρος 17χρονης, ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, Ρούμπεν Σεμέδο. Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα και καταζητείται.

Ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έλαβε προθεσμία για αύριο προκειμένου να απολογηθεί.

Το περιστατικό με το βιασμό , όπως υποστηρίζει η ανήλικη, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην καταγγελία της η 17χρονη ισχυρίζεται ότι αρχικά διασκέδαζε με μία φίλη της και δύο ακόμα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Ρούμπεν Σεμέδο, σε νυχτερινό μαγαζί στην παραλιακή.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Σεμέδο

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία. Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλια», ανέφερε ο συνήγορος του Ρουμπεν Σεμέδο Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Η καταγγελία της 17χρονης για βιασμό

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 17χρονη κατήγγειλε ότι βρίσκονταν με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σε μπαρ στον Ωρωπό. Αφού ήπιαν, ο Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, την πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα, όπου και τη βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού.

Η17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψη σε βάρος του και λίγο αργότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου.

Ο γνωστός παίκτης της Super League έχει υποπέσει και στο παρελθόν σε σωρεία παραβάσεων και μάλιστα έχει… ιστορικό με τις Αρχές στις χώρες που αγωνίστηκε, με τα πάντα να καλύπτονται κατά καιρούς στο βωμό του «ταλέντου».