Συνεληφθη πριν απο λίγο ο Μένιος Φουρθιώτης μετά απο μήνυση που κατέθεσε συνεργάτης του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη στην περιοχή του Περιστερίου οι πληροφορίες λένε οτι λόγω κινητικού προβλήματος χρησιμοποιούσε περιπατητήρα (πι) και αναμένεται να οδηγηθεί στην Ασφάλεια.

Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί με εγγύηση 30.000 ευρώ, υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Μένιος Φουρθιώτης: Πρωτοφανής κίνηση – Δημοσιοποίησε τα ονόματα των μαρτύρων που τον «καίνε»

Aίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μένιος Φουρθιώτης απέκτησε πρόσβαση στις ένορκες καταθέσεις μαρτύρων που τον «καίνε» σχετικά με το συμβόλαιο εκτέλεσης σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη.

Ο παρουσιαστής δίνει στη φόρα τα ονόματα των μαρτύρων καθώς επίσης και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (αριθμοί ταυτότητας, διευθύνσεις κτλ), αποσκοπώντας προφανώς στον εκφοβισμό τους.

Ο υπόδικος για σωρεία κακουργημάτων Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι δημοσιεύει «δημόσια τις ψευδομαρτυρίες» οι οποίες «προκάλεσαν αναστάτωση τόσο στον Κώστα Βαξεβάνη» όσο και στον ίδιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής έστειλε τα ονόματα των μαρτύρων σε συνολικά 185 ΜΜΕ και δημοσιογράφους, ευελπιστώντας να κυκλοφορήσουν τα ονόματα των τριών μαρτύρων.

Υπενθυμίζεται ότι ένας εκ των μαρτύρων πρόσφατα κατέθεσε ότι οδηγός ταξί του είχε αποκαλύψει ότι «ο Φουρθιώτης του πρότεινε να βγάλει από τη μέση τον Βαξεβάνη και ένα ακόμη δημοσιογράφο με αλβανικό όνομα».