Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη και ο 41χρονος πατέρας της 12χρονης ωστόσο η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε για εντελώς διαφορετικούς λόγους με την υπόθεση της παιδεραστίας, καθώς εντοπίστηκαν ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της χθεσινής έρευνας στο σπίτι στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 12χρονης είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς μπαινοβγαίνει στις φυλακές και αυτή τη φορά συνελήφθη για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του πατέρα της 12χρονης:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονος ημεδαπός διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη μητέρα είχε συνολικά 9 παιδιά.

Τα πέντε τα είχε αποκτήσει με τον πατέρα της 12χρονης και τα άλλα τρία με άνδρα πακιστανικής καταγωγής. Τα δύο από τα παιδιά της οικογένειας που είναι ενήλικα ζουν με τον παππού και τη γιαγιά τους.  Τα έξι ανήλικα είναι σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο Παίδων.

Στο μεταξύ, στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) πέρασε τη νύχτα η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης για διακεκριμένη μαστροπεία, που εκδόθηκε σε βάρος της από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού.

Η ίδια, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, αρνείται τα πάντα, μολονότι τόσο ο κ. Λύτρας όσο και η κυρία Ταραχοπούλου, που ανέλαβαν την υπεράσπισή της, αναγνώρισαν την ύπαρξη μηνυμάτων ανάμεσα στη μητέρα της 12χρονης και τον 53χρονο Ηλία Μίχο -ο οποίος, νωρίτερα σήμερα, κρίθηκε προφυλακιστέος, όπως και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης.

 

Διαβάστε ακόμη: