Μία πορνοστάρ, γνωστή πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, αντιμετωπίζει προβλήματα με τις αρχές στην Ιορδανία, καθώς συνελήφθη κατά τη διάρκεια των διακοπών της εκεί.

Πρόκειται για την Αλέξας Μόργκαν, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί από τα social media, γεγονός που έχει ανησυχήσει τους 5,5 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram. Η ίδια ανέφερε ότι κρατείται στην Ιορδανία με την κατηγορία της δημιουργίας προκλητικού υλικού.

Η 27χρονη, που διαμένει στο Μαϊάμι, βρέθηκε στην Ιορδανία για διακοπές, αλλά κατηγορήθηκε από τις αρχές ότι δημιουργούσε σεξουαλικό περιεχόμενο για τη σελίδα της στο OnlyFans, κάτι που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Γιατί συνελήφθη η γνωστή πορνοστάρ

Σε συνέντευξή της στην Daily Star, περιέγραψε ότι η αστυνομία έκανε έφοδο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της μέσα στη νύχτα και κατάσχεσε όλα τα προσωπικά της αντικείμενα. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο δικαστήριο, φρουρούμενη από ένοπλους αστυνομικούς, και παρέμεινε υπό κράτηση για περισσότερες από 17 ώρες.

«Μου πήραν όλα τα υπάρχοντα χωρίς λόγο», δήλωσε η Αλέξας. Εξήγησε πως η σύλληψη της έγινε τη νύχτα, όταν η αστυνομία διέκοψε το Wi-Fi του ξενοδοχείου και έκανε έφοδο στο δωμάτιό της, κατασχέτοντας όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές της χωρίς καμία εξήγηση.

Στο αστυνομικό τμήμα, όταν έφτασε ο μεταφραστής, της εξήγησαν ότι κατηγορείται για την παραγωγή σεξουαλικού περιεχομένου. Η Αλέξας αποκάλυψε ότι της ζητήθηκε να δείξει τα βίντεό της από το OnlyFans μπροστά σε πολλούς άνδρες, γεγονός που την έκανε να νιώσει άβολα και να ανησυχήσει για τις συνέπειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexas Morgan (@alexas.morgan)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexas Morgan (@alexas.morgan)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexas Morgan (@alexas.morgan)

Μετά από 17 ώρες της επετράπη να επικοινωνήσει με την οικογένειά της, ενώ αργότερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, όπου έκανε δήλωση στον δικαστή. Της επετράπη να αλλάξει ξενοδοχείο, όμως της απαγορεύτηκε να φύγει από τη χώρα μέχρι να λυθεί η υπόθεσή της.

Σημειώνεται ότι στην Ιορδανία η παραγωγή, διανομή ή κατανάλωση πορνογραφικού υλικού μπορεί να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι μηνών.

Διαβάστε ακόμη: