Νεκρός βρέθηκε 63χρονος Ελληνοσύρος εφοπλιστής στο σπίτι του στη Βούλα την Πέμπτη. Ο 63χρονος εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο σπίτι του, στο υπόγειο μονοκατοικίας.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση θανάτου 63χρονου Eλληνοσύρου εφοπλιστή ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βούλα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου. Ο άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 63χρονος βρέθηκε από φρουρό του νεκρός ύστερα από πυροβολισμό στο υπόγειο της μονοκατοικίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο άνδρας αυτοκτόνησε τελικά με την καραμπίνα του ενώ προηγουμένως είχε στείλει σημείωμα στην πρώην σύζυγό του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Το σπαρακτικό μήνυμα που άφησε

Μήνυμα στην πρώην γυναίκα του φέρεται να έστειλε ο εφοπλιστής που, όπως όλα δείχνουν έβαλε τέλος στη ζωή του στη Βούλα με καραμπίνα.

Στο σημείωμα την ενημερώνει ότι να βάλει τέλος στη ζωή του και εκφράζει τα συναισθήματά του για τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία απόφαση.

Από το σημείωμα που άφησε ο 63χρονος στη γυναίκα του προκύπτει ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς ο εφοπλιστής φέρεται να έγραψε «συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω», μεταξύ άλλων.

Το σημείωμα που άφησε ο 63χρονος εφοπλιστής που αυτοκτόνησε στη Βούλα

Ο 63χρονος, τον οποίον εντόπισε νεκρό ο φρουρός του το απόγευμα της Πέμπτης, άφησε σημείωμα στη γυναίκα του, στο οποίο της ζήτησε να τον συγχωρέσει γι’ αυτό που επρόκειτο να κάνει, ενώ της είπε να τον ξεχάσει επειδή δεν έχει να της προσφέρει, όπως έγραψε, τίποτα.

«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω», έγραψε ο 63χρονος εφοπλιστής στη σύζυγό του πριν αυτοκτονήσει με όπλο.

Διαβάστε ακόμη: