Την ώρα που η βία στα γήπεδα βρίσκεται – θεωρητικά- στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Πολιτείας (αλλά και της UEFA) μετά τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη από Κροάτες χούλιγκαν, αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα καθώς και των ΠΑΕ που δηλώνουν «ευαισθητοποιημένες» με το ζήτημα, ξαφνικά μέσα στο ΟΑΚΑ και μπροστά σε όλο τον κόσμο, ένας αυτοαποκαλούμενος εφοπλιστής, ονόματι Καραγιώργης, γνωστός στην αθηναϊκή και όχι μόνο κοινωνία για τα έργα και τις ημέρες του (κρίμα που δεν ζει ο Μάκης Ψωμιάδης που θα είχε πολλά να πει για την εποχή κάποιου Σκλαβενίτη στην ΑΕΚ, αλλά και ένα περιστατικό στη δεύτερη πλατεία του Ψυχικού με τον συχωρεμένο τον Αμερικάνο) με τη συνοδεία και την προστασία δύο μπράβων εξαπέλυσε δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου των «Νέων» Γιώργου Παπαχρήστου!

Μην έχετε καμία αμφιβολία! Πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας, σε κοινή θέα, από μια Εγκληματική Οργάνωση, καθώς πέρα από τις άνανδρες μπουνιές, υπήρξε εντολή δολοφονίας μετά από πρόσταγμα του Γιάννη Καραγιώργη προς τον μπράβο, η οποία δεν εξετελέσθη, όπως δήλωσε ο γνωστός έγκυρος δημοσιογράφος!

Υπό το πρίσμα αυτό, η Πολιτεία και η Δικαιοσύνη οφείλουν να αντιμετωπίσουν το θλιβερό συμβάν όπως ακριβώς είναι, βάσει της υφιστάμενης νομοθεσίας και χωρίς εκπτώσεις: απόπειρα δολοφονίας, βάσει του νέου αθλητικού νόμου και των σχετικών διατάξεων περί οπαδικής βίας που προωθεί η κυβέρνηση για να εκλείψει οριστικά αυτής της μορφής ο χουλιγκανισμός των δήθεν «καθώς πρέπει», που αυτοαποκαλούνται εφοπλιστές, ρωσόφιλοι ή αμερικανόφιλοι κατά το δοκούν, αγνώστου επαγγέλματος στην πραγματικότητα και αγνώστου προέλευσης χρημάτων με τα οποία προκαλούν μέσα από ταξίδια χλιδής στην Σαρδηνία (Πόρτο Τσέρβο) και αλλού, με ιδιωτικά αεροπλάνα, υπερπολυτελή σκάφη και φιλοξενίες σε πανάκριβα ξενοδοχεία των 5.000 ευρώ την ημέρα το απλό δωμάτιο, κουβαλώντας μαζί τους μια κουστωδία γλείφτες και τζαμπατζήδες, που στη συνέχεια αποθεώνουν στα ΜΜΕ στα social media και στις κοινωνικές συναθροίσεις τον ενάρετο εφοπλιστή, που πριν μερικά χρόνια είχε βγει ένταλμα σύλληψης και ακόμη πιο πριν τον κυνηγούσε ανά την υφήλιο πασίγνωστη οικογένεια!

Αντί η ελληνική κυβέρνηση να είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες για τις σχέσεις Ελλήνων δήθεν εφοπλιστών με τους Ρώσους και ενώ όφειλε να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση της προσπάθειας δημιουργίας στη χώρα μας μιντιακού δικτύου ρωσικής προπαγάνδας επί εποχής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, άφησε τα πάντα ανεξέλεγκτα και στην πραγματικότητα έδωσε άλλοθι στους πρωταγωνιστές σκοτεινών εποχών να δέρνουν συνοδευόμενοι από φίλους τους δημοσιογράφους μαζί με μπράβους, σε κοινή θέα, με θράσος και προκλητικά, ανυποψίαστους πολίτες, μέσα στα γήπεδα!

Πόσο μάλλον όταν η επίθεση αυτή της Εγκληματικής Οργάνωσης Καραγιώργη, στρέφεται κατά της αδέσμευτης δημοσιογραφίας και αποσκοπεί να «βουλώσει» διά της βίας στόματα για να πάψουν να προάγουν την αλήθεια και να ενημερώνουν την κοινή γνώμη!

Υπό το πρίσμα αυτό καλείται η Δικαιοσύνη να πάρει θέση και να αντιμετωπίσει τον αυτοαποκαλούμενο εφοπλιστή Καραγιώργη ως επικεφαλής Εγκληματικής Οργάνωσης η οποία προέβη σε απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Παπαχρήστου, προβεβλημένου στελέχους του μιντιακού ομίλου Μαρινάκη, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου για την οπαδική βία, δεδομένου ότι το συμβάν έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, έδρα του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ειδικότερα της UEFA, ο πρόεδρος της οποίας κύριος Τσέφεριν συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους ηγέτες του Big4 του ελληνικού ποδοσφαίρου, για το ζήτημα της βίας στα γήπεδα!

Οφείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που βάσει του νόμου φέρει την ευθύνη για όσα συμβαίνουν εντός του γηπέδου που αποτελεί έδρα της, να δώσει εξηγήσεις – απολογηθεί – για το συμβάν και να παραδώσει στην Αστυνομία και την Δικαιοσύνη το οπτικό υλικό από τις κάμερες του γηπέδου!

Οφείλει η Αστυνομία να ψάξει και να συλλάβει τον Καραγιώργη, όχι στα στενά πλαίσια του αυτοφώρου, αλλά υπό το πρίσμα του αθλητικού νόμου, της οπαδικής βίας, του Ιδιώνυμου και της απόπειρας δολοφονίας!

Οφείλει η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, λίγες μόλις μέρες μετά την άνανδρη δολοφονία του Μιχάλη της ΑΕΚ και του Άλκη του Άρη, λίγο καιρό νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη!

Και να προστατέψει τον αθλητισμό, την κοινωνία αλλά και τη δημοσιογραφία από όλους τους χούλιγκαν, ιδίως αυτούς που παριστάνουν τους καθώς πρέπει και κρύβονται πίσω από βαρύγδουπες ιδιότητες δήθεν εφοπλιστών, στην πραγματικότητα αγνώστου επαγγέλματος!

Υπό το πρίσμα τούτο καλείται η κυβέρνηση και ειδικότερα οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Αθλητισμού και Ναυτιλίας να πάρουν θέση!

Και καλούνται οι αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές, από τον ΣΔΟΕ μέχρι το Ξέπλυμα να διερευνήσουν σε βάθος την προέλευση των χρημάτων Καραγιώργη κάτι που δεν έχουν πράξει ως όφειλαν, από την εποχή που σχεδιάζονταν η εγκαθίδρυση δικτύου ρωσικής προπαγάνδας στη χώρα!

Επιπροσθέτως αναμένεται και η επίσημη θέση της λαλίστατης σε άλλες υποθέσεις (πχ δηλώσεις Πάνου Λασκαρίδη) Ένωσης Εφοπλιστών!

Διαβάστε ακόμη: