Οργανωμένη επιχείρηση από την αξιωματικούς των διευθύνσεων ασφαλείας Ζακύνθου και Αττικής πραγματοποιήθηκαν αργά χθες το βράδυ για την σύλληψη τριών ατόμων που κατηγορούνται για την δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020.

Οι συλλήψεις

Οι συλλήψεις των τριών πραγματοποιήθηκαν σε Ζάκυνθο, Πύργο και Αθήνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθησαν και δύο ακόμη άτομα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας απότακτος αστυνομικός ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε ποινή για ληστεία με λεία 500.000 ευρώ σε βάρος του σημερινού Δημάρχου Ζακύνθου.

Να σημειωθεί πως και ο Ντίμης Κορφιάτης δολοφονήθηκε στο κέντρο της Ζακύνθου από αγνώστους.
Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν ξημερώματα στην ΓΑΔΑ και πλέον αναμένεται η μεταγωγή τους στον Ανακριτή Ζακύνθου που χειρίζεται στην υπόθεση

Η Δολοφονία της συζύγου

Αγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και ήταν ντυμένοι αστυνομικοί πυροβόλησαν το ζευγάρι και σκότωσαν τη γυναίκα. 

Το θύμα ήταν  η Χριστίνα Κλουτσινιώτη, γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου (σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξενοδοχείο στον Λαγανά), που ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Σοβαρά τραυματισμένος απο την δολοφονική επίθεση ήταν και ο άνδρας της.

Η γυναίκα έπεσε από τις σφαίρες που δέχτηκε στη Λιθακιά, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού).

Οι δυο ένοπλοι έσπευσαν να εξαφανιστούν αμέσως μετά το συμβάν και τελικά μετά απο ένα χρόνο το έγκλημα βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση του