Συγκλονισμένη είναι η Ζάκυνθος από τη νέα δολοφονία που συνέβη με θύμα τον γνωστό επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, ο οποίος μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα εναντίον του, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του.

Εν ψυχρώ δολοφονία με 28 σφαίρες

Την Παρασκευή 7 Μαΐου, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν με 28 σφαίρες, στο κέντρο της Ζακύνθου κατά τις μεσημεριανές ώρες. Το συμβάν σημειώθηκε σε γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων δύο αδελφών, όπως ανέφεραν τα τοπικά Μέσα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο γραφείο προσήλθε ένας πελάτης ο οποίος άρχισε να κουβεντιάζει με τους ιδιοκτήτες για την ένταξή του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Λίγο αργότερα, ένας άγνωστος άνδρας σημάδεψε τον επιχειρηματία και άρχισε να πυροβολεί έξω από την τζαμαρία του γραφείου. Ο επιχειρηματίας Διονύσης (Ντίμης) Κορφιάτης τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, με την περιοχή να παραμένει αποκλεισμένη. Από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης τραυματίστηκε ελαφρά ο ένας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο στόχαστρο 

Υπενθυμίζεται πως απόπειρα δολοφονίας εναντίον του συγκεκριμένου άνδρα είχε γίνει και πέρυσι, τον Ιούνιο στην περιοχή του Αγίου Σώστη, όταν άγνωστοι μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς άνοιξαν πυρ κατά της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαινε ο ίδιος και η σύζυγός του, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή η 37χρονη γυναίκα.

Εντοπίστηκε δεύτερο καλάσνικοφ στο κλεμμένο όχημα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν οι δράστες κι ένα δεύτερο πυροβόλο όπλο, το οποίο ήταν κολλημένο στον πάτο του αυτοκινήτου. Το όπλο φέρεται να είχε κλαπεί από την Αθήνα στις 31 Μαρτίου.

Επιπλέον, σήμερα κατέθεσε στην Ασφάλεια κι ο φρουρός του 54χρονου επιχειρηματία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.