Σε συλλήψεις τεσσάρων ατόμων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σε Αθήνα, Ζωγράφου και Βουλιαγμένη, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

10 κιλά κοκαΐνης

Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις Αλβανούς, ηλικίας 36, 46 και 48 ετών και έναν 45χρονο Έλληνα, που κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 10 κιλά κοκαΐνης και 2 πιστόλια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 48χρονος αλλοδαπός και ο Έλληνας συνελήφθησαν να κατέχουν και για λογαριασμό των υπολοίπων, μέσα σε ταξί, πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 5.870 γραμμαρίων με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της. Την συγκεκριμένη ποσότητα την προμηθεύτηκαν από τον 36χρονο συγκατηγορούμενό τους, ο οποίος κατείχε σε σπίτι, στην Αθήνα, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 900 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 85 γραμμαρίων και ένα πιστόλι.

Παράλληλα, σε έρευνα στο σπίτι του 48χρονου, εντοπίστηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, με κοκαΐνη βάρους 2.275 γραμμαρίων.

Μια ακόμη έρευνα της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε και σε άλλη οικία, στη Βουλιαγμένη, όπου ο 46χρονος κατείχε κοκαΐνη βάρους 2.168 γραμμαρίων και τρεις συσκευασίες με υγρή μορφή κοκαΐνης βάρους 62 γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με 7 φυσίγγια.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.