Το spoiler για το Survivor είναι για την αποχώρηση του παίκτη σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Το βράδυ της Δευτέρας 17 Μάη παρακολουθήσαμε τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στον τέταρτο κύκλο του Survivor με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κερδίζει και να υποδεικνύει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη.

Παράλληλα, στο συμβούλιο του νησιού είδαμε να βγαίνει μέσα από την κάλπη ως προτεινόμενος ο Τριαντάφυλλος, κάτι αρκετά αναμενόμενο πλέον.

Και το βράδυ της Τρίτης 18 Μάη είδαμε το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού έδωσαν πέντε ψήφους στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο Σάκης υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Νικολέτα Μαυρίδη.

Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Σύμφωνα με τα spoiler λοιπόν, το άτομο που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο απόψε θα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, μία παίκτρια που μπήκε στη μέση του παιχνιδιού και υστερεί από ό,τι φαίνεται σε ψήφους σε σχέση με τους άλλους παίκτες του ριάλιτι.

Ποιοι έφυγαν τελευταίοι;

Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης είναι οι παίκτες που αποχώρησαν τελευταίοι λόγω προσωπικών θεμάτων και τραυματισμών αντίστοιχα.

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου», τόνισε, μεταξύ άλλων ο James Καφετζής.