Η αποχώρηση από το Survivor χθες ήταν επεισοδιακή και έντονη καθώς ο James Kαφετζής ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο όπως ήταν αναμενόμενο. «Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών» σχολίασε ο Ροδίτης παίκτης και έκανε τη δική του ανατροπή. Αν και δυνατός παίκτης όντας ένα από τα φαβορί του φετινού Survivor, ο James αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς αφήνοντας πίσω του την διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου αλλά και τον κολλητό του φίλο, Νίκο Μπάρτζη ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα με την εξέλιξη αυτή.

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν είναι η τελική του απόφαση, απάντησε ότι το σκέφτηκε ώριμα ενώ ο Νίκος λύγισε με αυτή την ανακοίνωση και δάκρυσε τονίζοντας πως ο James είναι σαν αδερφός του στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Surviror μίλησε για την απόφαση του Ροδίτη να αποχωρήσει οικειοθελώς και όπως αποκάλυψε, και στο παρελθόν ο παίκτης είχε σκεφτεί να φύγει από το παιχνίδι.

«Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, είχε συμβεί και στο παρελθόν αυτό με τον Νίκο και τον James και είχα κάνει και εγώ μια συζήτηση μεταξύ τους. Είχαν λίγο απελπιστεί, είχαν κουραστεί, κάποια στιγμή έφτασε στα όριά του. Πέρα από το θέμα του παιχνιδιού, είναι και ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις, ok», είπε ο Γιώργος Λιανός στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera.

Και προσέθεσε το εξής: «Όχι δεν υπάρχουν ρήτρες. Όταν κάποιος παίκτης νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, είτε για ψυχολογικούς λόγους είτε για σωματικούς, αποχωρεί. Εννοείται. Δεν τους κρατάμε με το ζόρι εδώ». Όσο για το μέλλον του παιχνιδιού, είπε πως «τώρα το παιχνίδι έχει μια συγκεκριμένη πορεία. Θα γίνει ατομικό. Θα είναι και μία με δύο εβδομάδες στις οποίες μπορεί να μην υπάρξει αποχώρηση γιατί υπάρχουν κάποια μεγάλα έπαθλα, κάποια ταξίδια τα οποία από ότι μαθαίνω τελικά θα γίνουν».

Επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως «έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει… Θέλω να μου δώσετε τα ποστ και του αδελφού και του κολλητού του». Όσο για τον λόγο που αποχώρησε είναι γιατί ένιωθε άσχημα ψυχολογικά και όπως ανέφερε και ο Γιώργος Λιανός στον ραδιoφωνικό σταθμό, sfera, θέλει να συνεχίσει αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του. Και σύμφωνα με τα spoilers αποχωρεί στο επεισόδιο της Κυριακής.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.