Οι κάτοικοι στο Ζευγολάτιο είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής.

Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα στην εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψαν ότι στον πρώην-πλέον- παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, οι κάτοικοι του χωριού του τού ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα. Όπως φανέρωσε ο Γιώργος Λιάγκας, έχουν αγοραστεί ήδη 1.500 ευρώ πυροτεχνήματα τα οποία θα τοποθετηθούν στην Εθνική στο σημείο μετά την Κόρινθο που στρίβεις για Ζευγολατιό.

Το αυτοκίνητο θα πηγαίνει αργά στον παράδρομο και αριστερά και δεξιά θα σκάνε τα πυροτεχνήματα. Επιπλέον, ο παρουσιαστής είπε πως θα μαζευτούν στην κεντρική πλατεία του χωριού που θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι – έκπληξη για χάρη του Νίκου Μπάρτζη.

Ζευγολάτιο

Ζήλεψαν την υποδοχή του James;

«Οι κάτοικοι του Ζευγαλατιού ζήλεψαν την υποδοχή του James. Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι κάτοικοι αγόρασαν 1.500 ευρώ πυροτεχνήματα θα τοποθετηθούν στο δρόμο από εκεί που στρίβεις από την Εθνική μετά την Κόρινθο για το Ζευγολατιό για τα οποία θα γίνει ειδική κατασκευή και το αυτοκίνητο θα πηγαίνει αργά και θα σκάνε αριστερά και δεξιά από το αυτοκίνητο. Μεγάλη υποδοχή και γιορτή! Θα μαζευτούν μετά στην πλατεία του χωριού και θα γίνει ένα πάρτι – έκπληξη και οι οικείοι έχουν καλέσει τον James και την Άννα Μαρία».

Τα τελευταία λόγια του Νίκου πριν αποχωρήσει

Τα τελευταία λόγια του Νίκου πριν αποχωρήσει από το Survivor ήταν τα εξής: «Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή;

Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία. Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κάθομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους μου που με αγαπάνε, στην οικογένειά μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να επανέλθω».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.