Οι εντάσεις στο Survivor All Star, περίπου ένα μήνα πριν τον τελικό, συνεχίζονται με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια. Χθες έγινε χαμός ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια με την κατάσταση ανάμεσά τους να ξεφεύγει.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Τάκης Καραγκούνιας λέει στην κάμερα σε έντονο ύφος: «Είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρτζη, που έχει απογοητεύσει πολλούς εκεί έξω με τους συμπεριφορά του. Ο άνθρωπος είναι άλλα ντ’ άλλον, δεν αξίζει να είναι καν εδώ».

Κι στη συνέχεια θα ακολουθήσει ακόμα ένας απαιτητικός στίβος μάχης για την δεύτερη ασυλία.

Όμως ένα σκηνικό που θα συμβεί την ώρα του αγώνα με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση θα πει «πάω να φύγω, δεν παίζουμε άλλο πλέον»… ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποβολή του Τάκη.

Συγκεκριμένα στο τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί από τον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει: «Είχε μια επαφή μαζί του, η οποία ήταν σκόπιμη. Τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Γι’ αυτό και αποβάλλεται απ’ αυτό τον αγώνα και η παραγωγή αποφάσισε να τιμωρηθεί….».

Σύμφωνα με τα spoilers, ο παίκτης που αποβλήθηκε από τον αγώνα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και μάλιστα όπως έχει γραφθεί η παραγωγή τον έστειλε στο ξενοδοχείο και τον τιμώρησε με στέρηση δύο επάθλων, όμως οι παίκτες ζητούν την οριστική του αποβολή από το ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε περισσότερα