Με δύο αποχωρήσεις ολοκληρώθηκε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor για την ομάδα των Διασήμων.

Από τη μία ο ο Χρήστος Βολικάκης έφυγε οικειοθελώς από το παιχνίδι, ενώ η Κρίστη Καθάργια ήταν η παίκτρια που έχασε στη μονομαχία, αναδείχθηκε πιο αδύναμη από τις άλλες υποψήφιες προς αποχώρηση και πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Survivor 2024: Η Κατερίνα Δαλάκα έφτιαξε αυτοσχέδιο εκκλησάκι για να προσεύχεται

Πριν από όλα αυτά όμως, οι παίκτες είχαν μια χαλαρή μέρα στην παραλία και έκαναν ό,τι ήθελαν. Η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε να φτιάξει ένα αυτοσχέδιο εκκλησάκι, προκειμένου να έχει ένα μέρος να προσεύχεται.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, είπε: «Σήμερα ήταν μια πολύ χαλαρή μέρα για εμένα, οπότε αποφάσισα να κάνω κάτι που σκεφτόμουν μέρες τώρα… έφτιαξα ένα εκκλησάκι. Το σκεφτόμουν πολλές μέρες, λόγω των καταστάσεων δεν είχα τον χρόνο και την όρεξη να το κάνω, σήμερα βρήκα χρόνο. Θα είναι ένα μέρος που θα πηγαίνω να ηρεμώ και να σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους».

Survivor 2024: Επέστρεψε για 7η χρονιά

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Ο Γιώργος Λιανός κήρυξε την έναρξη του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου 24 παίκτες ζουν την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης, εκεί όπου φέτος Διάσημοι και Μαχητές έρχονται αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.

Δυναμικές προσωπικότητες μας συστήθηκαν για πρώτη φορά, συνυπάρχοντας με παλιούς γνώριμους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Survivor.

Το Survivor φέτος έχει αλλάξει και έχει γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο γοητευτικό. Οι ανανεωμένοι στίβοι μάχης φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις ενώ οι νέοι κανόνες δοκιμάζουν τα όρια Διάσημων και Μαχητών, με αποκορύφωμα αυτόν της διαδικασίας αποχώρησης.

Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις κρίνονται στους στίβους μάχης.

Διαβάστε ακόμη: