Το πρωί της Κυριακής, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η Super Κική μίλησε και για τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο πλέον δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα.

«Έγινε και δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν πάθει και δεν είχαν τη δυνατότητα να το πουν δημόσια, όπως εγώ, και να πάρουν και την υποστήριξη που πήρα από τον κόσμο. Οπότε όλα καλά. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με θάρρος και με χιούμορ πάνω από όλα. Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό», είπε η γνωστή influencer.

Συνεχίζοντας, επισήμανε ότι «η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη, που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι. Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

Η Super Κική είπε επίσης: «Είχα φτάσει μέσα σε έναν χρόνο να έχω 2.000 άτομα στην παράσταση και αποφάσισα να κυνηγάω έναν γκόμενο και τα παράτησα όλα γιατί τα θεωρούσε καραγκιοζιλίκια. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και πολυτιμότερο πράγμα που έχω χτίσει μόνη μου. Είχα μία τοξική σχέση.

Ουσιαστικά η ενέργεια που είχαμε ήταν τοξική. Είδα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και δύο φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε. Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ. Δεν μιλάμε καθόλου με την πρώην σχέση μου. Θα πυροβοληθούμε αν συναντηθούμε. Δεν κρατάω κακία».

Συγκινήθηκε on air η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την εξομολόγηση της Super Κικής

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής κι ενώ γινόταν συζήτηση για την αποβολή που είχε η Super Κική, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε συγκινημένη ένα άγνωστο περιστατικό μετά από δική της παρόμοια εμπειρία.

«Εγώ την καταλαβαίνω, γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Μια εγκυμοσύνη, που κι εγώ έχασα το μωρό, ήταν ήδη γνωστή, γιατί ήμουν στον πέμπτο μήνα. Ήταν από τις πιο συγκινητικές περιόδους της ζωής μου. Εκείνη την περίοδο έκλαψα με πάρα πολλές γυναίκες αγκαλιά που δεν ήξερα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια επισήμανε: «Όταν ερχόμουν από τη Θεσσαλονίκη, γιατί στη Θεσσαλονίκη συνέβη, ήμουν στο αεροπλάνο, μόλις είχε συμβεί και ήμουν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Μόλις μπήκα στο αεροπλάνο κι έκατσα, γονάτισε μπροστά μου η αεροσυνοδός και άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου και να κλαίω κι εγώ μαζί της. Τώρα το λέω και συγκινούμαι».

Διαβάστε ακόμη: