H γνωστή Instagrammer και stand up comedians, Super Κική μοιράστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) την είδηση ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι στο Instagram. Η ίδια φρόντισε να ενημερώσει το κοινό της στο κατάλληλο περιβάλλον. Μια παιδική χαρά, στην οποία θα πηγαίνει το παιδί της σε λίγο καιρό από τώρα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με ένα τεράστιο χαμόγελο μαζί με το υπερηχογράφημα.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι… να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται… Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ», έγραψε η Super Κική.

«Πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ… και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ό,τι είχαμε… Παρ’ όλα αυτά ό,τι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι… θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου», συμπλήρωσε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super Kikii (@super_kikii)

Super Κική: «Έχω κρίσεις άγχους, προσπαθώ να το διαχειριστώ»

Η Super Κική, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στο Instagram, έχει δεχτεί σωρεία μηνυμάτων αγάπης και υποστήριξης από τους διαδικτυακούς της φίλους. Σήμερα, Σάββατο (24/6) μέσω βίντεο έκανε μια εξομολόγηση γράφοντας: «Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες, που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς… Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου, που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα».

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις της:

https://www.youtube.com/watch?v=WHvhqlVmdWs&feature=emb_title&ab_channel=ProtoThema