Στα καλύτερά της είναι η Δέσποινα Βανδή τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της συναυλίες με τον Γιώργο Θεοφάνους. Μάλιστα στην πρώτη συναυλία στο Κατράκειο, τραγούδησε επί σκηνής με την κόρη της, Μελίνα.

Η Δέσποινα Βανδή ενόψει του τριημέρου ανέβασε μια φωτογραφία με εντυπωσιακό κόκκινο ολόσωμο μαγιό. Η Δέσποινα είναι ξαπλωμένη δίπλα στο νερό και απολαμβάνει τον ήλιο με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά. Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της πήραν «φωτιά» αποθεώνοντας την τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Την περασμένη Τετάρτη η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια και χάρισαν μοναδικές στιγμές στους θεατές. Μάλιστα, μία από τις στιγμές που θα θυμούνται οι θεατές ήταν όταν η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με την μητέρα της το «Αντικριστά», που έχει ερμηνεύσει η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας.

«Το παιδί μου έχει υπέροχη φωνή. Στα ελληνικά δεν έχει δοκιμαστεί, ξέρεις όλα αυτά τα πιτσιρίκια από Ariana Grande και πάνω. Μου λέει όμως μαμά πόσο μου αρέσει ένα τραγούδι του κ. Θεοφάνους. Της είπα θες να το δοκιμάσουμε μαζί; Να έρθεις στο Κατράκειο;» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή στον μουσικοσυνθέτη και η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβηκε στη σκηνή.