Ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γνωστής αμερικάνικης αλυσίδας καφέ και ντόνατς η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος στο Super Bowl 2023.

Δείχνει τον Άφλεκ να εργάζεται σε ένα από τα υποκαταστήματα της στη Μασαχουσέτη, παραδίδοντας στους ανυποψίαστους πελάτες τις παραγγελίες τους.

Μεταξύ αυτών και η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία φτάνει με το αυτοκίνητό της στο παράθυρο παραλαβής ρωτώντας έκπληκτη τον σύζυγό της: «Τι κάνεις; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα δουλεύεις όλη μέρα;».

Ο Μπεν Άφλεκ τότε ανακοινώνει στο προσωπικό: «Πρέπει να φύγω παιδιά» με τη Λόπεζ να του παραγγέλνει ωστόσο ένα ντόνατ με γλάσο.

Δείτε το διαφημιστικό:

https://youtu.be/5pIM2WNF3eI

Ο ηθοποιός μιλώντας αποκλειστικά στο PEOPLE πριν από ένα μήνα παραδέχθηκε γελώντας ότι «ο κόσμος νομίζει ότι δουλεύω για αυτή την αλυσίδα καφέ».

Ανέφερε επίσης ότι «στη Βοστώνη ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση. Νομίζω ότι συνδέθηκα κάπως με αυτό και έτσι προέκυψε μια διασκεδαστική ευκαιρία για ένα διαφημιστικό, για το οποίο μάλιστα επέστρεψα στη Βοστώνη. Μετά τους αγώνες, όλοι έπαιρναν καφέ. Πάντα συνδύαζα τον καφέ με φίλους και συζητήσεις και νομίζω ότι αυτό είναι μέρος της γοητείας του».

Και ποια είναι η δική του προτίμηση στον καφέ;

«Κρύο με γάλα και ζάχαρη. Μερικές φορές [χρησιμοποιώ] γάλα αμυγδάλου [αλλά]… μερικές φορές το ξεχνάω», αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: