Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως η Τουρκία μπαίνει στην «κόκκινη λίστα» (μαζί με Νεπάλ και Μαλδίβες), λόγω κορωνοϊού, κάτι που σημαίνει πως το μεγάλο ραντεβού ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στην Κωνσταντινούπολη (29/05) είναι στον αέρα!

Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, η βρετανική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνομιλίες με την UEFA, προκειμένου να διεξαχθεί η αναμέτρηση στο Νησί. Ο Γραμματέας Μεταφορών, δε, Γκραντ Σαπς, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις ενέργειες: «Η αγγλική ομοσπονδία είναι σε συζητήσεις με την UEFA. Είμαστε ανοικτοί να φιλοξενήσουμε τον τελικό, αλλά είναι απόφαση της UEFA».

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες η Άστον Βίλα… αυτοπροτάθηκε, προσφέροντας το «Βίλα Παρκ» για τον τελικό της 29ης Μαΐου, ώστε να μη χρειαστεί να ταξιδέψουν οι Άγγλοι οπαδοί στην Τουρκία.

Οι Άγγλοι, μάλιστα, τώρα χρησιμοποιούν και ως επιχείρημα ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, με τη μετακίνηση της γειτονικής χώρας στην κόκκινη ζώνη, θα επηρεάσει και την προετοιμασία των διεθνών των δύο ομάδων ενόψει του EURO, που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.