Η αναζήτηση των ομάδων ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα. Η ΑΕΚ άρχισε να ψάχνει επιθετικό που θα καλύψει τη θέση του Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους φέρεται να είναι ο Μίλαν Μάκαριτς.

Μάλιστα υπάρχει σενάριο που συνδέει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για τον 25χρονο επιθετικό και αναπτύχθηκε στη Σερβία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «nova.rs», ο σέντερ-φορ της Ράντνικ (που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας) έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και της «Ένωσης».

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο επιθετικός της Ράντνικ, Μίλαν Μάκαριτς είναι στο στόχαστρο των Αθηναίων “γιγάντων” ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Ο 25χρονος φορ κάνει το πρωτάθλημα της ζωής του φέτος και έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών συλλόγων».

Ο Μάκαριτς έχει τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα γενικά στα Βαλκάνια -και όχι μόνο στη Σερβία- με 25 γκολ και 8 ασίστ σε 36 συμμετοχές ( είναι πίσω στη λίστα των Ευρωπαίων σκόρερ από τον Γιακουμάκη) ενώ έχει κάνει και το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα.

Έχει συμβόλαιο με τη Ράντνικ ως το 2022 και η τιμή του εκτιμάται ότι φτάνει το 1 εκατ. ευρώ (το περασμένο καλοκαίρι ήταν μόλις 400 χιλιάδες) αν και δεν είναι σαφείς οι απαιτήσεις που θα προβάλλει η ομάδα του για να τον παραχωρήσει. 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.