Η ελεύθερη πτώση της αυτοκρατορίας του Δ. Κοντομηνά δυστυχώς εξελίσσεται σε διάφορα επεισόδια, με το τελευταίο να αφορά την πρόθεση εκποίησης δύο σοβαρών προσωπικών περιουσιακών στοιχείων του πανίσχυρου πάλαι ποτέ μεγαλοεπιχειρηματία!

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, μέσα από ένα ομιχλώδες περιβάλλον τραπεζών και κληρονόμων του επιχειρηματία, έχει δοθεί εντολή σε κορυφαίο κτηματομεσιτικό γραφείο της χώρας που έχει σχέσεις με μεγάλους πελάτες ακινήτων από το εξωτερικό, να αναζητηθεί αγοραστής για το περίφημο παραλιακό κτήμα Κοντομηνά στο Μετόχι Αργολίδας, απέναντι ακριβώς από την Υδρα και την Δοκό!

Το κτήμα των περίπου 1.000 στρεμμάτων όπου έχει ανεγερθεί βίλα και πολλά άλλα κτίσματα και το οποίο φημίζεται για την καταπληκτική του παραλία, τη λεγόμενη και «παραλία Κοντομηνά» όπου όλα τα υπερπολυτελή σκάφη σταματούν για μια βουτιά των ιδιοκτητών τους στα υπέροχα νερά, βγαίνει προς πώληση αντί 30 εκατ. ευρώ!

Την ίδια ώρα στο σφυρί βγαίνει και η ιστορική θαλαμηγός Quintessa του Δ. Κοντομηνά, η οποία στο παρελθόν ανήκε στον Θ. Βαρδινογιάννη!

Οι πληροφορίες λένε πως ζητείται ένα ποσόν της τάξης των 7-8 εκατ. ευρώ, που θεωρείται όμως υψηλό με βάση τα δεδομένα των καιρών αν αναλογιστεί κανείς πως η θαλαμηγός των Κουτσολιούτσων πωλήθηκε αντί 1,7 εκατ. ευρώ!

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.