Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά νωρίς το πρωί της Τρίτης. Λίγοι στενοί φίλοι και συγγενείς είπαν το «τελευταίο αντίο» στον επιχειρηματία στο Α΄ Νεκροταφείο.

Ο ενταφιασμός του επιχειρηματία πραγματοποιήθηκε, στο Α΄ Νεκροταφείο στον οικογενειακό τάφο όπου είναι θαμμένοι και οι γονείς του.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Η οικογένεια είχε εκφράσει την επιθυμία, η ταφή να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

https://www.youtube.com/watch?v=KVFik_avIpc&ab_channel=ProtoThema

Ηχηρά ονόματα του ελληνικού επιχειρείν και στενότατοι φίλοι του ισχυρού επιχειρηματία από διάφορους χώρους που επικοινώνησαν με την οικογένεια σεβάστηκαν την επιθυμία τους και δεν παράστησαν στην κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά, όσο και αν το ήθελαν.

Στο Α΄ Νεκροταφείο η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαίρη, με το σύζυγό της:

Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έστειλαν στεφάνια για να συλλυπηθούν την οικογένεια.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Στην Ύδρα έγινε χθες η εξόδιος ακολουθία

Στην Ύδρα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών την περασμένη Πέμπτη στις 7:35 το πρωί στο θεραπευτήριο «Υγεία», έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία.

Η τελετή έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Συντετριμμένη η αγαπημένη του κόρη Μαίρη δέχθηκε συλλυπητήρια από τους συγγενείς που παρέστησαν στην ακολουθία.

https://www.youtube.com/watch?v=COdtkKrULR4&t=1s