Στο …περίμενε μαθαίνω ότι έχουν τον Γιώργο Περιστέρη οι κορυφαίοι ιδιώτες μεγαλοεπιχειρηματίες στους οποίους έχει απευθυνθεί προκειμένου να συμμετάσχουν στο project της διαχείρισης της Αττικής οδού τον διαγωνισμό παραχώρησης της οποίας κέρδισε υποβάλλοντας την ιλιγγιώδη προσφορά των 3,3 δις. ευρώ!

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι με τους οποίους συνομίλησε το αφεντικό της ΓΕΚ Τέρνα (εκ των οποίων οι 2 είναι ήδη μεγάλοι μέτοχοι του κατασκευαστικού ομίλου και οι άλλοι 4 αποτελούν πανίσχυρους παίκτες της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής) κρατούν στάση αναμονής τόσο διότι ακόμη βρίσκεται σε εκκρεμότητα η προσφυγή της Vinci στο ΣτΕ αλλά και γιατί θέλουν να αξιολογήσουν την απόδοση της επένδυσης σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στο μέλλον, όπως οι επεκτάσεις της Αττικής οδού αλλά και η τυχόν διεύρυνση – διαπλάτυνση της με μια ακόμη λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση!

Στο μεταξύ οι συζητήσεις Περιστέρη – Μυτιληναίου (ως εκπροσώπου των Γάλλων) συνεχίζονται καθώς στο τραπέζι έχουν πέσει δύο διαφορετικά σενάρια συνεργασίας: το πρώτο εάν κερδίσει η Vinci στο ΣτΕ και το δεύτερο εάν χάσει…

Διαβάστε ακόμη: