Η Μελίνα Κυριακοπούλου μίλησε την Πέμπτη 17 Αυγούστου στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes» για τον ρόλο της Φρίντας στο «Παρά Πέντε» που την έκανε ευρέως γνωστή, ανάμεσα σε άλλα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη αλλά και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν.

«Η πρόταση μου έγινε από τον Γιώργο Καπουτζίδη, με κάλεσε σε δοκιμαστικό, είχαμε κάποιες σκηνές με τον Αργύρη Αγγέλου και τα πήγαμε καλά. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου, γιατί είχα χάσει τη μητέρα μου και έπρεπε να στηρίξω τον πατέρα μας. Σε αντίθεση με τη Φρίντα, εγώ έχω άλλα 6 αδέλφια», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στο Παρά Πέντε: Το επεισόδιο που έρχεται πρώτο στο μυαλό της «Φρίντα»

«Τι να πρωτοθυμηθώ από τα παρασκήνια του “Παρά Πέντε”; Αυτό που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι το επεισόδιο που η Φρίντα στέλνει ανθοδέσμες στον εαυτό της. Το τι έγινε αφού ολοκληρώθηκε η σκηνή, το τι γέλια ρίξαμε. Περνούσαμε πολύ ωραία στα γυρίσματα και με τη Ζουμπουλία και με τις “γιαγιάδες”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η ενασχόλησή μου με το τραγούδι προέκυψε από την εσωτερική ανάγκη μου να εκφραστώ μέσα από τη μουσική», ανέφερε έπειτα.

«Έπεσαν στην αντίληψή μου δημοσιεύματα που αναπαράγονται στο ίντερνετ ότι εγώ πλέον δεν είμαι ηθοποιός και ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με το τραγούδι. Αυτό είναι ψέμα, με βλάπτει ως επαγγελματία ηθοποιό και σε καμία περίπτωση δεν έχω αποποιηθεί την ιδιότητά μου ως ηθοποιός», είπε η Μελίνα Κυριακοπούλου σχετικά με τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνη και την έχουν ενοχλήσει.

Διαβάστε ακόμη: