Η συνεργασία που όλοι περίμεναν είναι εδώ έγινε πραγματικότητα με το καστ κινουμένων σχεδίων “Peppa Pig” να υποδέχεται την διάσημη ποπ σταρ Katy Perry.

Την Τετάρτη, η Hasbro ανακοίνωσε ότι η 38χρονος σούπερ σταρ του «Teenage Dream» θα ενταχθεί στο καστ της Peppa Pig ως η φωνή ενός ολοκαίνουργιου χαρακτήρα για την επερχόμενη επετειακή αφιερωμένη σε τρία μέρη της βρετανικής σειράς κινουμένων σχεδίων.

Η Perry, γνωστή για την τρελή και υπερβολική μόδα της, θα πρωταγωνιστήσει ως η μοδίστρα κυρία Leopard στο εορταστικό πάρτι γάμου Peppa Pig. Ο χαρακτήρας της θα βοηθήσει τον κύριο Bull και την κυρία Cow να βγουν στο γάμο τους — ανακοινώθηκε ως έκπληξη, αφήνοντας σε όλους μόνο μία μέρα για να προετοιμαστούν για το μεγάλο γεγονός.

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που έχουμε ένα τέτοιο ταλέντο να συμμετάσχει στις οικογενειακές διασκεδαστικές περιπέτειες της Peppa Pig! Ως τρυφερός γονέας και θαυμαστής της ίδιας της Peppa, η Katy Perry είναι ιδανική για να εκφράσει τον χαρακτήρα της κυρίας Leopard.» είπε ο πρόεδρος της Hasbro Entertainment Olivier Dumont σε μια δήλωση τύπου.

Συνέχισε, «Το να φτάσουμε σε αυτό το ορόσημο της επωνυμίας δύο δεκαετιών και να μπορέσουμε να δουλέψουμε με εξαιρετικά ταλέντα όπως η Katy είναι απόδειξη της παγκόσμιας επιτυχίας της Peppa Pig και της ικανότητάς της να προσφέρει ψυχαγωγία που κανένας θαυμαστής δεν θέλει να χάσει».

Ο Dumont σημείωσε επίσης ότι η εμφάνιση της Perry στο Peppa Pig Wedding Party Special “είναι μόνο ένα από τα πολλά συναρπαστικά έργα που έχουμε στα σκαριά” για να τιμήσουμε την 20ή επέτειο του σόου, συμπεριλαμβανομένων «ζωντανών εκδηλώσεων και αξιοθέατων, προϊόντων και συνεργασιών, Peppa party παντού τον κόσμο και πολλά άλλα».

 

Διαβάστε ακόμη: