Ακόμα και πολλές δεκαετίες μετά τον πρόωρο θάνατο του, τα αντικείμενα που συνδέονται με τον Στιβ ΜακΚουίν γίνονται ανάρπαστα, δεδομένου ότι τα Persol 714 που φόρεσε είναι τα πιο δημοφιλή γυαλιά ηλίου όλων των εποχών, ενώ το TAG Heuer Monaco Ref. 1133 που φορούσε κατά τα γυρίσματα της ταινίας”Le Mans” πουλήθηκε σε δημοπρασία για πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια.

Τώρα, ένα από τα ακίνητα που άνηκαν στον “King of Cool” διατίθεται προς πώληση με την τιμή του να είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε ρολόι φορούσε πριν από 50 χρόνια. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ακίνητο στο Μαλιμπόυ, το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας για 12 εκατομμύρια δολάρια.

Στην κατοικία των 306 τετραγωνικών μέτρων έζησε ο ΜακΚουίν την δεκαετία του 70′ με την τότε σύζυγο του Άλι Μακ Γκρο. Ήταν η κύρια κατοικία του ζευγαριού, αλλά έκτοτε ανακαινίστηκε από τους σημερινούς ιδιοκτήτες, και πλέον διαθέτει καινούργια δάπεδα και αναβαθμισμένα μπάνια σύμφωνα με το Sotheby’s International Realty που έχει αναλάβει την πώληση.

Η κατοικία βρίσκεται σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο ακριβώς δίπλα στον κεντρικό δρόμο Broad Beach Road, και έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια και πολλά παράθυρα με απεριόριστη θέα στην παραλία. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει την δική της ιδιωτική βεράντα, καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με μαρμάρινη επένδυση, αλλά και walk-in ντουλάπα.

Η φωτεινή κουζίνα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να εξυπηρετεί πολλούς επισκέπτες, με άφθονο χώρο αποθήκευσης και προετοιμασίας.

Ανάρπαστα τα αντικείμενα που τον αφορούν 

Το τελευταίο από τα Heuer Monaco που φορούσε ο Στιβ ΜακΚουίν όσο πρωταγωνιστούσε στην εμβληματική ταινία αγώνων «Le Mans» (1971) πωλήθηκε για το ποσό ρεκόρ των $2,208,000 στη δημοπρασία  Phillips RACING στη Νέα Υόρκη.

Ο Φρέντερικ Αρνόλτ, CEO της TAG Heuer, δήλωσε: «Ο Στιβ ΜακΚουίν και το  Heuer Monaco του, συνέβαλαν στη δημιουργία  της κουλτούρας της TAG Heuer. Μας εντυπωσίασε ο ενθουσιασμός της κοινότητας των φίλων του ρολογιού, με την ανακοίνωση της δημοπρασίας και αυτό το αποτέλεσμα με το ποσό – ρεκόρ είναι μια απόδειξη της ιστορικής σημασίας και της κληρονομιάς που αφήνει αυτό το ρολόι της Heuer».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.