Με τον πιο θλιβερό τρόπο «κλείνει» η υπόθεση Gabby Petito όσον αφορά την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η σορός που βρέθηκε την Κυριακή από το FBI στο κάμπινγκ Bridger-Teton ανήκει στην 22χρονη influencer.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, πρόκειται για δολοφονία. Ωστόσο, ακόμη ο ιατροδικαστής δεν ανακοίνωσε ακριβή αιτία θανάτου περιμένοντας τα τελικά στοιχεία των εργαστηριακών αναλύσεων που έχει ζητήσει.

Η σορός της Gabby Petito βρέθηκε την Κυριακή σε μια απομακρυσμένη περιοχή γεμάτη με θάμνους σε απόσταση περίπου 48χλμ. βορειοανατολικά της πόλης Τζάκσον του Γουαϊόμινγκ.

Με αφορμή την ανακοίνωση των ευρημάτων του ιατροδικαστή, το FBI επανέλαβε την έκκλησή του για πληροφορίες σχετικά με τον φίλο της Gabby Petito, τον Braian Laundrie ο οποίος θεωρείται «πρόσωπο ενδιαφέροντος» για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ και ο οποίος έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabby (@gabspetito)

Υπόθεση Gabby Petito: Ψάχνουν παντού τον σύντροφό της

Οι γονείς του Laundrie έχουν πει στους πράκτορες του FBI ότι η τελευταία φορά που είδαν τον 23χρονο γιο τους ήταν πριν από μια εβδομάδα όταν και τους ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει μια περιήγηση μόνος του στην περιοχή του Carlton Reserve στη Φλόριντα.

Υπόθεση Gabby Petito: Ψάχνουν παντού τον σύντροφό της

Υπόθεση Gabby Petito: Πρόσωπο «κλειδί» ο αρραβωνιαστικός της ο οποίος παραμένει άφαντος.

Οι Αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση Gabby Petito έχουν ήδη ερευνήσει ένα μεγάλο τμήμα της περιοχής αυτής, το 75% της οποίας είναι γεμάτη από νερό, χρησιμοποιώντας ελικόπτερα, drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν βρει κάποιο ίχνος του.

Χθες, Τρίτη οι αρχές στη Φλόριντα ανακοίνωσαν, πάντως, ότι εξετάζουν την εικόνα από μια κάμερα για ελάφια στην οποία έχει καταγραφεί μια φιγούρα που ομοιάζει με αυτή του αγνοούμενου.

H φωτογραφία του άνδρα που θυμίζει τον Braian Laundrie:

Υπόθεση Gabby Petito: Ψάχνουν παντού τον σύντροφό της

Ο Laundrie επέστρεψε στη Φλόριντα με το βανάκι τους την 1η μέρα του Σεπτέμβρη, όμως η Gabby δεν ήταν μαζί του. Αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία μετά την δήλωση εξαφάνισης της κοπέλας όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι και έκτοτε αγνοείται.