Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια της Γκάμπι Πετίτο που εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα καθώς βρέθηκε χθες Κυριακή, σορός γυναίκας σε κάμπινγκ που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της 22χρονης και πιθανότατα ανήκει σε εκείνη.

Η εξαφάνισή της έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ. Μάλιστα, έρευνα στο σπίτι των γονιών του Μπράιαν Λόντρι, συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα, βρίσκεται σε εξέλιξη από το FBI.

Ένταλμα έρευνας από το δικαστήριο

Οι δυνάμεις του FBI έκαναν έρευνα στο σπίτι των γονιών του αρραβωνιαστικού της 22χρονης στη Φλόριντα, την ώρα που η οικογένειά της αναμένει την επίσημη ταυτοποίηση.

Σημειώνεται πως η σορός εντοπίστηκε στο εθνικό πάρκο του Ουαϊόμινγκ, σε περιοχή κοντά στο σημείο όπου το ζευγάρι είχε θεαθεί τελευταία φορά μαζί, κατά τη διάρκεια ενός road trip στη χώρα.

Το γραφείο του FBI στην Τάμπα έγραψε στο Twitter ότι εκτελεί ένα «ένταλμα έρευνας που εξέδωσε δικαστήριο», σχετικό με την έρευνα για την 22χρονη.

Αναμένεται η ιατροδικαστική ταυτοποίηση

Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, όπως δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του FBI Charles Jones ενώ δεν αποκαλύφθηκαν ούτε λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε το πτώμα.

«Η πλήρης ιατροδικαστική ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να επιβεβαιώσει 100% ότι βρήκαμε την Γκάμπι, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί», δήλωσε ο Jones. «Αυτή είναι μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για την οικογένεια και τους φίλους της», προσέθεσε.

Ο πατέρας της Γκάμπι Πετίτο, Τζόζεφ, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα ραγισμένης καρδιάς πάνω από μια φωτογραφία της κόρης του με ένα μήνυμα που έλεγε: «Άγγιξε τον κόσμο».

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι έφυγε τον Ιούλιο για ένα road trip προκειμένου να επισκεφθεί τα εθνικά πάρκα στη Δυτική Αμερική. Ωστόσο την 1η Σεπτεμβρίου ο Λόντρι επέστρεψε σπίτι μόνος του. Εδώ και μία εβδομάδα, και τα δικά του ίχνη έχουν χαθεί.

Ο αρραβωνιαστικός της, 23 ετών, έχει δηλωθεί ως πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση της εξαφάνισής της ωστόσο παραμένει άφαντος και ο ίδιος από την περασμένη Τρίτη.

Η αστυνομία τον θεωρεί και αυτόν αγνοούμενο αλλά εκπρόσωπος της οικογένειας κατηγορεί τον 23χρονο πως κρύβεται και δεν αγνοείται. «Η μόνη που αγνοείται είναι η Γκάμπι», είχε δηλώσει.