Μυστηριώδης εξαφάνιση απασχολεί τις αρχές στις ΗΠΑ καθώς η 22χρονη Γκάμπι Πετίτο αγνοείται με τον φίλο της να έχει επιστρέψει από το ταξίδι που πήγαν μαζί με εκείνη να αναζητείται.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας νεαρής Νεοϋορκέζας, που κατέγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ταξίδι στις ΗΠΑ με ένα βαν, προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον των Αμερικανών, την ώρα που ένα βίντεο της αστυνομίας, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, φέρνει σε δύσκολη θέση τον σύντροφό της.

Το «μοιραίο» ταξίδι

Η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, ξεκινώντας ένα ταξίδι με ένα φορτηγάκι, που επρόκειτο να διαρκέσει 4 μήνες και τους σταθμούς του οποίου μοιραζόταν συχνά το ζευγάρι με τους χρήστες του Instagram και του YouTube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο.

Η τελευταία φορά που ήρθε σε επαφή με την οικογένειά της ήταν στα τέλη Αυγούστου, όταν το ζευγάρι επισκέφθηκε το Εθνικό Πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ. Μάλιστα, ένα μεγάλο μέρος του ταξιδιού τους το τεκμηρίωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι όμως που διακόπηκε απότομα.

Ο σύντροφός της, Μπράιαν Λόντρι, επέστρεψε στο σπίτι τους στη Φλόριντα με το λευκό φορτηγάκι την 1η Σεπτεμβρίου, 10 ημέρες προτού η οικογένεια της 22χρονης αναφέρει την εξαφάνισή της, σύμφωνα με την αστυνομία στην πόλη Νορθ Πορτ. Το φορτηγάκι, πλέον, έχει κατασχεθεί και ερευνάται από τις Αρχές.

«Άτομο ενδιαφέροντος» ο σύντροφός της

Η αστυνομία λέει πως εξετάζει τον σύντροφό της ως «άτομο ενδιαφέροντος» σχετικά με την εξαφάνισή της, αν και, όπως τονίζουν, δεν έχουν στοιχεία για κάποιο έγκλημα. Την ίδια ώρα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει αξιωματικούς να ρωτούν τη νεαρή γυναίκα γιατί χαστούκισε τον σύντροφό της, 13 ημέρες πριν χαθούν τα ίχνη της, κάτι που δείχνει ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε διάφορα θέματα.

«Παρακαλούμε οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του Μπράιαν, να μοιραστεί πληροφορίες μαζί μας για το πού βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες» ανέφερε ο Τόντ Γκάρρισον, επικεφαλής της αστυνομίας του Βόρειου Λιμένα, σε δήλωσή του. « Η έλλειψη πληροφοριών από τον Μπράιαν εμποδίζει αυτήν την έρευνα. Οι απαντήσεις θα έρθουν τελικά στην επιφάνεια».