Βρέθηκε, την Κυριακή, σορός γυναίκας σε κάμπινγκ που πιθανότατα ανήκει στην 22χρονη Gabby Petito της οποίας η εξαφάνιση έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ.

Τα ίχνη της Gabby Petito χάθηκαν περί τα τέλη Αυγούστου στην Φλόριντα των ΗΠΑ, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής με τροχόσπιτο μαζί με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Braian Laundrie.

ΗΠΑ: Βρέθηκε σορός που ταιριάζει στην 22χρονη Gabby Petito που αγνοείται

Εντοπίστηκε σορός που ίσως ανήκει στην Gabby Petito

Τουλάχιστον 50 αστυνομικοί αναζητούσαν εδώ και μέρες την Petito, η οποία παραμένει εξαφανισμένη από τα τέλη Αυγούστου. Το θέμα πήρε δραματικές διαστάσεις χθες, Κυριακή 19 Σεπτέμβρη, όταν βρέθηκε σορός μιας γυναίκας στο κάμπινγκ Bridger-Teton και στη συνέντευξη Τύπου οι αστυνομικοί ανέφεραν πως τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν με αυτά της 22χρονης αγνοουμένης influencer.

Η σορός της εντοπίστηκε από αστυνομικούς που ερευνούσαν το Σαββατοκύριακο χώρους κατασκήνωσης στα ανατολικά σύνορα του Εθνικού Πάρκου ενώ τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, σύμφωνα με τον ειδικό πράκτορα του FBI, Charles Jones.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η έρευνα δεν θα σταματήσει ενώ οι ερευνητές συνεχίζουν να ψάχνουν περισσότερες πληροφορίες από οποιονδήποτε μπορεί να είχε δει την αγνοούμενη κοπέλα ή τον Laundrie.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabby (@gabspetito)

Όπως δήλωσε ο κ. Jones: «Η πλήρης ιατροδικαστική ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να επιβεβαιώσει 100% ότι βρήκαμε την Gabby, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί. Πρόκειται για μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για την οικογένεια και τους φίλους της».

Αγνοείται ο αρραβωνιαστικός της

Ο Braian Laundrie αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εξαφάνιση της Gabby στις Αρχές, επιβεβαιώνοντας μόνος του τον βαθμό της εμπλοκής του στην υπόθεση, ενώ από την πρώτη στιγμή οι γονείς Petito θεωρούσαν τον Laundrie ως το «πρόσωπο που γνωρίζει τα πάντα».

Επιπλέον, από την περασμένη Τρίτη αγνοείται και ο ίδιος, o οποίος έφυγε από το πατρικό του παίρνοντας μαζί του μόνο ένα σακίδιο πλάτης και χωρίς να πει σε κανέναν που θα πήγαινε.

Από τότε, ούτε αυτός έχει δώσει κάποιο σημάδι ζωής.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η αστυνομία στην πόλη Moab της Utah, είχε λάβει κλήση στις 12 Αυγούστου για πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι.