Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία λέγεται διατηρεί μία “μαύρη λίστα” με διασημότητες που δεν μπορούν να αγοράσουν (από αυτήν και τους επίσημους αντιπροσώπους της) τα αυτοκίνητα της. Σε αυτή την λίστα, η οποία περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – τους Τζάστιν Μπίμπερ, Φλόιντ Μέιγουεδερ, 50 Cent και Νίκολας Κέιτζ, προστέθηκαν πρόσφατα και όλα τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με την Ferrari, δεν υπάρχει “μαύρη λίστα” που να απαγορεύει στους ανθρώπους να αποκτήσουν τα αυτοκίνητα της, ωστόσο, η ίδια έχει το δικαίωμα να επιλέγει προσεκτικά ποιος θα έχει πρόσβαση στις πιο αποκλειστικές μονάδες της.

Ενώ πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες είναι δεκτικές στις αλλαγές των αυτοκινήτων τους – δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι η Κάιλι Τζένερ πλήρωσε 480.000 δολάρια για να μετατρέψει μία Rolls-Royce Cullinan σε έκτρωμα -, το ίδιο δεν ισχύει και με την Ferrari, η οποία είναι πολύ αυστηρή ως προς το τι θα επιτρέψει στους αγοραστές να κάνουν στα αυτοκίνητα της.

Καρντάσιαν: Πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας για την Κρις Τζένερ – «Δημιουργεί χάος και το απολαμβάνει»

Όσοι έρχονται σε επαφή με την οικογένειας της Κιμ Καρντάσιαν, έχουν πολλά να πουν για τη ζωή των διάσημων τηλεπερσόνων. Έτσι και ο Μαρκ Μπεχάρ, φαίνεται να ξέρει πολλά αφού ήταν σωματοφύλακας της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ.

Ο Μπεχάρ κατηγόρησε τις σταρ του Hulu ότι διψούσαν για φήμη και για να καταφέρουν να ικανοποιήσουν την ανάγκη αυτή, χρησιμοποίησαν τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή τους και από τη σειρά. Στο στόχαστρο των όσων είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του, βρέθηκε η Κρις Τζένερ, λέγοντας ότι η «Momager» απολαμβάνει το χάος που δημιουργεί στην οικογένειά της.