Εκείνος είναι 54 ετών – εκείνη 29. Εκείνος είναι παντρεμένος, άνθρωπος που στηρίζεται στο θεοσεβούμενο προφίλ που πλασάρει στους ψηφοφόρους του της συντηρητικής παράταξης.

Εκείνη ξεκίνησε ως γραμματέας που αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε επικεφαλής του γραφείου του.

Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδή έγινε με την προηγούμενη στενότατη συνεργάτρια του το 2019 (που πρωτοκατέβηκε για βουλευτής στην περιφέρεια του) πριν αντικατασταθεί ως αντ’ αυτού από τη νυν.

«Στη φοιτητριούλα που σ’ έχει ερωτευτεί, θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή…», τραγούδαγε προφητικά κάποτε ο Διονύσης Σαββόπουλος. 

Το πρόβλημα (;) είναι πως επειδή εκείνος περνάει πια μερικές νύχτες τη βδομάδα σε ένα χωριό του Δήμου Παγγαίου με τη συνεργάτρια, κάποια στιγμή θολώνει και το προφίλ του συνεπούς οικογενειάρχη που πλασάρει με διάφορες αφορμές.

Γιατί αυτό πουλάει – μιας και το υποτιθέμενο έργο που διακινεί άοκνα για την περιφέρεια του είναι -κυριολεκτικά- αέρας κοπανιστός συνοδευόμενος από πολλά, ανερμάτιστα δελτία τύπου.

Πιστεύοντας ότι η επικοινωνία χωρίς αντικείμενο θα υποκαταστήσει το κοινοβουλευτικό έργο (δηλαδή, τη δουλειά του).

Και είναι πολλοί που του την έχουνε στημένη στη γωνία «του άντρα του πολλά βαρύ» που χωρίς καν ένα πτυχίο-με ένα ΙΕΚ, θράσος απύθμενο και επιλήψιμες συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε βουλευτή του κοινοβουλίου, φιλοδοξεί να συμμετάσχει (όπως δήλωνε και παλιά) στην επόμενη κυβέρνηση, παρακαλώντας νυχθημερόν το Μαξίμου να τον υπουργοποιήσει.

Λες και δεν γνωρίζουνε εκείνοι στην Αθήνα ποιος είναι και γιατί τον «φύγανε». 

Διαβάστε περισσότερα