Η Έμιλι Ραταϊκόφκσι, την Κυριακή 14 Μάϊου, έστειλε το δικό της μήνυμα για την Γιορτή της Μητέρας, με μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν ακόμη έγκυος στον γιο της. Το διάσημο μοντέλο και influencer, που έφερε στον κόσμο τον τον γιο της, Σιλβέστερ, στις 8 Μαρτίου 2021, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στο Instagram, όπου ποζάρει γυμνή και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι λίγο πριν αλλάξει για πάντα η ταυτότητά μου και η ζωή μου. Το να είσαι μαμά σημαίνει να κάνεις αρκετή ήσυχη, σκληρή δουλειά που συχνά δεν βλέπει κανείς. Είμαι περήφανη για όλες εσάς τις μαμάδες, η αγάπη και η αφοσίωσή σας είναι ίσως το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Ο Σιλβέστερ Απόλο Μπέαρ είναι καρπός της σχέσης της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, με τον οποίο έχουν πλέον χωρίσει.

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρήκε την ευκαιρία να ξαναμοιραστεί ένα βίντεο στο TikTok που είχε δημοσιεύσει με αφορμή τα γενέθλια του γιου της και κάνει ουσιαστικά μια αναδρομή στο ταξίδι της ως νέα μητέρα.

@emrata

My beautiful baby turns 2 this week and the time has gone by as quickly as this video does. What a two years it’s been, Sly. So much joy, so much pain. So many lessons. I’ll do anything to keep you safe and make sure your life is a wonderful one. I love you more than you ever could know.

♬ Freefall – Relive

Διαβάστε περισσότερα