Η Έμιλι Ρατακόφσκι ετοιμάζεται να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, λήγοντας έτσι οριστικά τον γάμο της από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ.

Αν και το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, το περασμένο έτος, φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα και η αιτία δεν είναι άλλη από τις απιστίες του παραγωγού ταινιών.

«Την απάτησε. Το έχει κάνει αρκετές φορές. Είναι ένας κατά συρροή απατεώντας», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Page Six.

Oι πρώτες φήμες για την κρίση στον γάμο τους, ήρθαν μετά τις δημόσιες εμφανίσεις της Ρατακόφσκι με τον ενός έτους γιο της, Απόλλο, χωρίς τον σύζυγό της στο πλευρό της. Επίσης, στην τελευταία της εμφάνιση, η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο δεν φορούσε καν τη βέρα της.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο, αλλά ούτε και εκπρόσωποι του ζευγαριού έχουν επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Το ζευγάρι διατηρούσε γενικά, ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημοσιότητα. Απέφευγαν τα αδιάκριτα βλέμματα και κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φλας των παπαράτσι.

Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, τέσσερα χρόνια πριν, με ένα μυστήριο σε στενό κύκλο. Τον περασμένο Μάρτιο καλωσόρισαν στον κόσμο τον μικρό Απόλλο.