Κάθε κατηγορία που τους απήγγειλαν οι εισαγγελικές αρχές αλλά και ότι έδωσαν ναρκωτικά στη 16χρονη, οποία η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών, αρνήθηκαν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των απολογιών τους οι πέντε κατηγορούμενοι της υπόθεσης. Αμέσως μετά το τέλος των απολογιών τους οι δυο από αυτούς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ενώ οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους και οι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι δεν έδωσαν ναρκωτικά στη νεαρή κοπέλα και να αρνήθηκαν τις κατηγορίες της διακεκριμένης διακίνησης περί ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Τι λέει η μητέρα της 16χρονης

Σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, η 16χρονη κοπέλα είχε μπλεχτεί στα δίχτυα του κυκλώματος και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων και της μητέρας της δεν μπορούσε να ξεφύγει.

«Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν την έψαχνα να την βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για εκείνη. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς. Της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέληση της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει» φέρεται να έχει αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της ανήλικης σε κατάθεσή της.

Διαβάστε ακόμη: