search

LIFESTYLE

Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της παραγωγής του Netflix “Harry & Meghan”

Η προεπισκόπηση διάρκειας μόλις ενός λεπτού, που κυκλοφόρησε από το Netflix, περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού που δεν είχαν ξαναδεί μελοποιημένα.

meghanharry

Η προεπισκόπηση διάρκειας μόλις ενός λεπτού, που κυκλοφόρησε από το Netflix, περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού που δεν είχαν ξαναδεί μελοποιημένα.

Ξεκινάει με την ερώτηση μιας δημοσιογράφου του Netflix προς το ζευγάρι,

«γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;»

…ενώ παρουσιάζονται για πρώτη φορά διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ζωή του Χάρι και της Μέγκαν.

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου» λέει ο πρίγκιπας Χάρι στη κάμερα.

Προς το τέλος του τρέιλερ η Μέγκαν ρωτάει :«Από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;».

Στη σειρά εικόνες του Ουίλιαμ και της Κέιτ με τον Χάρι και τη Μέγκαν στην υπηρεσία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας το 2020, η τελευταία δημόσια εμφάνιση των Σάσεξ ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εμφανίζονται μεταξύ των εικόνων.

Υπάρχουν επίσης χαρούμενες φωτογραφίες του ζευγαριού να φιλιέται ενώ η Μέγκαν κάθεται σε έναν πάγκο κουζίνας, καθώς οι νεόνυμφοι χορεύουν στο γάμο τους, αγκαλιάζονται σε ένα photobooth και η Μέγκαν αγκαλιάζει το μωρό της.

Ωστόσο υπάρχουν και εικόνες που η δούκισσα απεικονίζεται σε πιο θλιβερές στιγμές, να σκουπίζει τα δάκρυα και να κάθεται με τα χέρια της να καλύπτουν το πρόσωπό της.

Το Netflix περιγράφει το ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Harry & Meghan”, ως “παγκόσμιο event” και λέει ότι “έρχεται σύντομα”, σύμφωνα με εκτιμήσεις που αναφέρει το sky η σειρά πρόκειται να βγει στις 8 Δεκεμβρίου.

Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της υποψήφιας για Όσκαρ Λιζ Γκάρμπους.

Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, η σειρά «έρχεται σύντομα».

Διαβάστε ακόμη: