Η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Λάνθιμο στο παρελθόν, όταν η ίδια κυκλοφόρησε το τραγούδι «Τώρα μου μιλάει».

Όπως είπε στην εκπομπή «The 2Night Show»: «Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο “Τώρα Μου Μιλάει” ήταν το τρίτο του βίντεο κλιπ, που δεν έβαζε το όνομά του τότε. Ήταν το τρίτο και τελευταίο βίντεο κλιπ νομίζω που έκανε. Το πρώτο κλιπ που έκανε αν δεν κάνω λάθος, ήταν για τραγούδι του Σάκη Ρουβά και έγραψε “σκηνοθεσια 1” και στο δικό μου “σκηνοθεσία νούμερο 3”. Νομίζω ήταν το τελευταίο. Καμιά φορά λέω ότι είμαι γουρλού γιατί πολλοί άνθρωποι που έκαναν τις πρώτες τους δουλειές με μένα, πήγαν πολύ καλά μετά»

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι θυμάται από τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη, η Στέλλα Γεωργιάδου απάντησε: «Θυμάμαι ότι ήταν από τα βίντεο κλιπ που έγιναν τα πράγματα πολύ γρήγορα, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ήταν μόνο ένα green box τίποτα άλλο και δεν ήξερα τι αποτέλεσμα θα βγει. Κάναμε τα γυρίσματα, όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά έβγαλε ένα βίντεο κλιπ που έχει τη δροσιά και τη χαρά που ακόμη και σήμερα φαίνεται όλο φρέσκο. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε».

Γιώργος Λάνθιμος: Πότε κυκλοφορεί η επόμενη ταινία του -Πρωταγωνιστεί η Έμμα Στόουν

Διαβάστε ακόμη: