Συνεχίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τις απορίες του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.  Μετά την τελευταία του ανάρτηση που ανέφερε «δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο», μοιράστηκε την άποψή του για τις κάμερες ασφαλείας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν πτοείται από τις κριτικές που δέχεται σχετικά με όσα δημοσιεύει στο λογαριασμό του και αυτήν τη φορά σχολίασε τις κάμερες ασφαλείας και την ποιότητα που έχουν αυτές ανάλογα με την παρανομία που διαπράττει κάποιος.

«Περνάς με κόκκινο και σε φωτογραφίζουν σε ποιότητα 4k, αλλά μετά κάποιος ληστεύει μια τράπεζα και η κάμερα ασφαλείας μοιάζει με στιγμιότυπο από το Minecraft. Σε τι κόσμο ζούμε;», έγραψε χαρακτηριστικά ο αντισφαιριστής στο Twitter.

Η δημοσίευση του Στέφανου Τσιτσιπά:

Να θυμίσουμε πως ο Τσιτσιπάς είχε σχολιαστεί καυστικά και από το BBC, το οποίο τον παρομοίασε με τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν από λίγες ημέρες είχε στρέψει την προσοχή του  στα… ψάρια και τους εξωγήινους. Συγκεκριμένα επιχείρησε να μπει στην… ψυχοσύνθεση του ψαριού, όταν αυτό βρίσκεται αντιμέτωπο με τη διαδικασία του ψαρέματος.

«Το ψάρεμα πρέπει να φαίνεται στα ψάρια σαν απαγωγή από εξωγήινους», έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίσταςπροκαλώντας για πολλοστή φορά ποικίλες αντιδράσεις.

Η δημοσίευση του Στέφανου Τσιτσιπά: