Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γίνεται ξανά αποδέκτης σχολίων για προσωπική του δημοσίευση στο Τουίτερ. Ο «τελευταίος Έλληνας φιλόσοφος», σύμφωνα με το BBC, στρέφει την προσοχή του αυτήν τη φορά στα… ψάρια και τους εξωγήινους.

Συγκεκριμένα, μετά το «δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο», μοιράστηκε την άποψή του για το ψάρεμα.

Στη νέα του ανάρτηση, επιχειρεί να μπει στην… ψυχοσύνθεση του ψαριού, όταν αυτό βρίσκεται αντιμέτωπο με τη διαδικασία του ψαρέματος.

«Το ψάρεμα πρέπει να φαίνεται στα ψάρια σαν απαγωγή από εξωγήινους», έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, προκαλώντας για πολλοστή φορά ποικίλες αντιδράσεις.

Η δημοσίευση του Στέφανου Τσιτσιπά:

 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «άναψε» ξανά… φωτιές: «Ο μισθός είναι δωροδοκία»

Τις αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών του Τουίτερ προκάλεσε για ακόμη μία φορά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Οι αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια από τους ακολούθους του άρχισαν να πέφτουν «βροχή» όταν ο Έλληνας τενίστας έγραψε: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σού δίνουν, για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου».

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θύελλα» αντιδράσεων μετά το αμφιλεγόμενο «τουίτ»

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά, άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότεροι από αυτούς αναφέρθηκαν στη δική του δουλειά και έριξαν «βέλη» στον δικό του μισθό.

Άλλοι, τόνισαν πως ο ίδιος δε θα χρειαστεί ποτέ στη ζωή του να δουλέψει οχτάωρα, ενώ τον συμβούλεψαν να σκέφτεται περισσότερο πριν γράψει κάτι. Χαρακτηριστική δε είναι η ερώτηση ενός ακόλουθου, ο οποίος τον ρώτησε «αν χτύπησε το κεφάλι του σε καμία ρακέτα» ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε «γιατί συνεχίζει και το κάνει αυτό;».

 

«Οι διασημότητες δε θα έπρεπε να δίνουν συμβουλές σε καθημερινούς ανθρώπους. Είστε τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα που περνάμε καθημερινά. Πιστεύετε ότι όλοι έχουν την πολυτέλεια να φύγουν από μία δουλειά που δεν τους αρέσει; Όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητά μας», έγραψε άλλος χρήστης της πλατφόρμας.