Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα τόσο με την αγωνιστική του δράση όσο και με αυτά που κάνει (γράφει στην προκειμένη περίπτωση) εκτός των κορτ.

Μια ανάρτησή του στο twitter, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στην Μαγιόρκα και λίγο πριν τον πρώτο του αγώνα στο Wimbledon, για τους άστεγους προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Την κατάκτηση του τροπαίου στην Μαγιόρκα της Ισπανίας ακολούθησαν μερικές στιγμές χαλάρωσης. Όπως συνηθίζει όταν δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, έθεσε μια του σκέψη προς συζήτηση στο Twitter.

«Οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτεύουν οπωροφόρα δέντρα σε δημόσιους χώρους για να βοηθήσουν στη σίτιση των αστέγων στους δρόμους», έγραψε ο Έλληνας πρωταθλητής στο twitter με αυτή του την ανάρτηση να μπαίνει στη μακρά «λίστα» με ποσταρίσματά του που έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Τόσο Έλληνες ακολούθοί του, όσο και ξένοι θαυμαστές, προσπαθούσαν να εξηγήσουν τι θέλει να πει ο Τσιτσιπάς και πώς κάτι τέτοιο θα έλυνε το πρόβλημα στη σίτιση των αστέγων.

Όλος αυτός ο θόρυβος έρχεται να επισκιάσει την επιτυχία του Στέφανο Τσιτσιπά που πριν λίγες μέρες κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο γρασίδι. Πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τίτλους και στις τρεις επιφάνειες (χώμα, σκληρή, γρασίδι) και με τις εμφανίσεις του στη Μαγιόρκα έδειξε έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση του Wimbledon. Αυτός είναι ο 2ος τίτλος του στο 2022 αφού είχε κερδίσει και το Monte Carlo Masters. Ο Στέφανος ανεβαίνει μια θέση και επιστρέφει στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ωστόσο τα σχόλια για την ανάρτησή του, μάλλον κολακευτικά δεν είναι για αυτόν.